petek, 30. december 2011

Sedežna garnitura z dvojnim vzmetenjem

Nakup sedežne garniture marsikdaj predstavlja pravi izziv. Danes je na trgu na voljo veliko različnih velikosti, oblik in materialov iz katerih so sedežne garniture narejene. Pri izbiri pa je potrebno paziti na samo kvaliteto sedežne garniture. Kaj to pomeni?

Tako kot se sedežne garniture razlikujejo po obliki in materialih, tako se razlikujejo tudi po različnih vrstah vzmetenja. Pred nakupom je torej dobro vedeti, zakaj se bo sedežna garnitura uporabljala. Nekateri ljudje na sedežni garnituri raje sedijo, spet drugi raje ležijo. Vse je odvisno od posameznika in posledično tudi vzmetenja sedežne garniture.

Dvojno vzmetenje pri sedežnih garniturah je primerno za vse, ki si želite še več udobja in trpežnosti vaše sedežne garniture. Z dvojnim vzmetenjem bo vaša sedežna garnitura gotovo izjemno udobna, vendar nekoliko bolj kompaktna, kot sedežna garnitura z enojnim vzmetenjem. Dvojna plast materiala zagotavlja večjo vzdržljivost in posledično daljšo življenjsko dobo. Sedežna garnitura z dvojnim vzmetenjem vas bo razvajala in ohranjala obliko dolgo časa.

petek, 9. december 2011

Klubske mizice

Danes si dnevne sobe brez uporabne klubske mizice sploh ne znamo predstavljati. Klubske mizice so izjemno pomemben element vsake dnevne sobe, saj se odlikujejo tako po uporabnosti, kot tudi estetskemu videzu. K udobni sedežni garnituri se vedno dobro poda klubska mizica, kamor lahko odložimo predmete.

Dnevne sobe so v stanovanju glavni del prostora, kjer se zadržujemo takrat, ko potrebujemo počitek in druženje. Klubske mizice zato predstavljajo del dobrega počutja in središče celotnega dogajanja. Seveda pa je dobro, da se klubska mizica lepo poda v celoten stil dnevne sobe in doda piko na i izgledu prostora.

Med opremljanjem dnevne sobe vedno pomislite, kakšna klubska mizica se bo lepo podala v celoten interjer. Pred nakupom klubske mizice je najbolj pomembno, da izberemo primeren prostor, material in seveda obliko. Na voljo so tako moderne klubske mizice, kot tudi klubske mizice klasičnih oblik, zato je izbira povsem odvisna od vašega osebnega okusa. Dobro izbrana klubska mizica bo služila svojemu namenu in hkrati celovito zaključila celotno podobo dnevne sobe.