ponedeljek, 14. november 2011

Moderne dnevne sobe

Časi se spreminjajo, prav tako pa se spreminja opremljanje stanovanja. Ker večino časa preživimo v dnevni sobi, želimo, da je ta kar se da udobno opremljena. Moderne dnevne sobe so danes vse bolj priljubljene. V primerjavi s starejšim pohištvom, se moderne dnevne sobe odlikujejo po minimalističnem slogu. Nekoč velike omare, ki so segale do stopa, so danes zamenjale majhne vitrine z veliko mero okusa.

Moderne dnevne sobe so precej bolj svetle in prostorne. V ospredju niso več police, polne predmetov, marveč le preprost predmet, modernih oblik. Moderne dnevne sobe so sestavljene izizbranih elementov pohištva, notranje opreme ter dekorja. V moderni dnevni sobi večinoma prevladujejo osnovne barve, kot so bela, siva, črna, rjava, seveda pa se za poživitev občasno pojavi kakšna bolj živahna barva.

V ospredju moderne dnevne sobe so čiste linije in okusne barvne kombinacije, ki prostor lepo dopolnjujejo in vizualno napolnijo. Vsekakor pa je danes moderna dnevna soba osrednji del vsakega sodobno opremljenega stanovanja, kjer lahko v minimalističnem slogu uživa sleherni posameznik.

Ni komentarjev:

Objavite komentar