nedelja, 14. avgust 2011

Je vaše stanovanje primerno za usnjene sedežne garniture?


Ste se preselili v novo stanovanje ali pa si želite prenoviti starega. V vsakem primeru novo pohištvo od vsakega posameznika zahteva dober premislek za novi nakup. Zadovoljstvo ob uporabi novega pohištva je veliko večje, ko naš pogled uživa ob izbranih kosih pohištva, ki nam dobro služijo še dolgo. Jasna vizualna slika o našem domu je pogoj, da bomo kasneje iskreno zadovoljni. Sledite torej svojemu občutku za oblikovanje in estetiko ter si izberite sebi primerno notranjo opremo.

Stanovanje z usnjeno sedežno garnituro je nekaj posebnega. Odraža staž njenih uporabnikov, izbran okus in občutek za tradicijo, kakovost in trajnost. Usnjene sedežne garniture danes so na voljo v različnih oblikah, slogih in barvah, tako da se za vsakogar najde nekaj primernega. Klasične sedežne garniture z izbranimi  in bogatimi ornamenti, moderne nizke in dolge garniture nenavadnih oblik in barvnih kombinacij, ter preprosti sedežni sestavi iz enobarvnega usnja. Izbira je široka in usnjene sedežne garniture z vsemi prednostmi so na voljo skorajda vsakemu. Vprašanje je le, ali je vaše stanovanje primerno za takšne sedežne garniture?

V kolikor z vami v stanovanju živi še mlada mačka z ostrimi in dolgimi krempeljčki, raje dvakrat premislite, ali bi radi imeli oboje v istem prostoru. Kremplji mačk, še posebno tistih mladih in živahnih, se zlahka zarijejo v mehko usnje in ga hitro poškodujejo. Kasneje pa je takšne poškodbe težko popraviti.

Prav tako premislite ali ni vaše stanovanje morda premajhno za razkošje usnjene sedežne garniture. Ta bi utegnila zasenčiti vse ostale pohištvene elemente, ali pa sploh ne bi prišla do izraza, saj okoli sebe usnjena sedežna garnitura potrebuje prostor, da bi zadihala v svoji polnosti in neverjetni izraznosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar